nieuws — 07.06.2023

Salto KS : het nieuwe merk gedistribueerd door RAS/AIS

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat RAS/AIS nu Salto KS producten distribueert.

Sinds 2001 levert Salto KS Systems geavanceerde, stand-alone, sleutelloze elektronische toegangscontrole oplossingen. Salto KS wordt gedreven door een streven naar voortdurende verbetering en ontwikkeling van de meest technologisch geavanceerde en flexibele elektronische sluitoplossingen voor alle soorten deuren en gebruikersbehoeften. Salto KS heeft zich gevestigd als wereldleider in elektronische toegangscontrole oplossingen.

Salto KS blijft de waarde van haar merk verhogen en vandaag de dag is Salto KS synoniem met innovatieve oplossingen die nieuwe normen stellen op het gebied van beveiliging, beheersgemak, flexibiliteit en ontwerp die echte voordelen bieden voor het dagelijks leven.

Na een revolutie op het gebied van toegangscontrole in een groot aantal sectoren en toepassingen (kantoren, onderwijs, gezondheidszorg, transport, commerciële gebouwen, bedrijven, hotels en woningen), blijft Salto KS geavanceerde elektronische sluitoplossingen aanbieden aan markten over de hele wereld.

Deze innovatieve producten completeren vanaf nu ons aanbod en wij zijn ervan overtuigd dat ze u tevreden zullen stellen en de juiste oplossingen kunnen bieden voor diverse toepassingen! Neem ook een kijkje op : Salto KS

Voor meer informatie over de producten van Salto KS kunt u contact met ons opnemen:

FR // Juan Carlos Pereira - juancarlos.pereira@rassecurity.com +32 71 18 38 64
NL // Sibren De Wispelaere - sibren.dewispelaere@rassecurity.com +32 56 36 37 53

Ontdek de producten van Salto KS op onze website

Het RAS/AIS team

Vergelijken 0