Sefica

Hier waakt Sefica.

En als het erop aankomt, is dat maar goed ook. Sefica beveiligt en beschermt residentiële en commerciële gebouwen met hoogtechnologische bewakingssystemen. Investeren in veiligheid is vertrouwen op de Belgische kwaliteit van Sefica. Punt.

SECURE. PROTECT. PREVENT.

Sefica is een exclusief gamma elektronisch beveiligingsmateriaal voor zowel professionals als particulieren. Elk product heeft een opmerkelijk design en biedt alle functies die je van een modern bewakings- en detectiesysteem verwacht, tegen een voordelige prijs.

Sefica-systemen worden gecommercialiseerd door professionele installateurs en vervaardigd volgens de kwaliteitsspecificaties van RAS. Ze beantwoorden volledig aan de geldende normen én aan de hoge verwachtingen die in de meest uiteenlopende projecten worden gesteld.

Camerabewaking

Sefica heeft het goed gezien.

Met camerabewaking hou je makkelijk een gebouw in de gaten vanaf je pc, smartphone of tablet, waar je ook bent.

Meer informatie
Camerabewaking
Klavier

Inbraakdetectie

Sefica slaat prompt alarm.

Een slimme alarminstallatie reageert snel, verwittigt je in geval van gevaar en doet eventuele inbrekers op de vlucht slaan

Meer informatie

Toegangscontrole

Sefica vraagt je wie je bent.

Via elektronische toegangscontrole bepaal je wie wanneer toegang heeft tot een bepaalde kamer of een gebouw.

Meer informatie
Zender toegangscontrole
Brandsirene

Branddetectie

Sefica helpt je uit de brand.

Een betrouwbaar branddetectiesysteem zorgt ervoor dat je tijdig wordt gewaarschuwd om een gebouw te evacueren.

Meer informatie

360° beveiliging met BlueShield

Stel je voor dat je potentiële inbrekers zou kunnen detecteren én afschrikken nog voor ze een poging tot inbraak kunnen ondernemen en schade hebben kunnen aanrichten…

Dat kan! Met BlueShield van Sefica, een innovatief totaalbeveiligingssysteem dat detectie en intelligente camerabewaking combineert aan de buitenkant van je woning of bedrijfsgebouw. 

Meer informatie
BlueShield